/ /

Torsdag....

åkte till skolan i morse, kändes förjävligt i oförsig men vad ska man göra?.. får lida igenom tredje året bara sedan äre slut ,,..
hade inga riktiga lektioner i dag utan någon dag för niorna ,, ahh dom skulle komma på besök, själv deltog jag si så där, men vem bry sig?. jag va trött och ville helt enkelt bara sova.

ja tog med vikkan och två till i från klassen åkte in till stan. stax före stan så hade jag kommit på den korkade iden att jag skulle pierca tungan ? ett hål till då alltså.. 
så vi åkte 2:an från navet upp till pleacure.. haha varför vi nu va så lata och inte gick ? joo det var för att Fröken Sanna inte orkade:P.. men likt förbannat så var det ju ingen där som kunde pierca mig, så då fick vi gå till den andra piercing affären ja vad den nu heter nått med shan.. nått..  så vi fick vår promenad iallfall:P även om jag skulle vara smart och ta bussen till första stället:P
väl där inne så var jag skit nervös , jag hade jo gjort det förut men va fasiken:P det gör ju lika ont iallfall andra gången:P
men vi kom till skott iallfall och göra det, gjorde satans ont , men ingen värre skada skedd:P
så sedan vare bara att betala, men så klart hade jag inte pengar på kortet så jag fick gå till banken och ta ut pengar:P lämnade min väska i pant föresten hos piercing killen annars hade jag nog inte fått gått:P trode väll aldrig jag skulle komma tillbaka :P men iallafall så piercade sig nathalie med:D .. skit nice ju båda två:) , det vart jätte fint , bra de iallfall..
men vi sa hej då till malin och nathalie och vikkan och jag drog ner mot bussen,, ja sedan när jag hoppade av i kvissle hittade jag min käre bror där:P tur va väll de. va ju tvungen att ha nån att hålla mig i när det va halt. gled bara nedför backarna.. tack för de jonte;)
så nu sitter jag hemma , .. har försökt äta men går inte, mosade maten som man gör åt små barnen och det gick väll an då att äta :P hahah  annars har jag allmänt ont bara och humöret är väll si så där,,har väll varit lite turbulens kanske runt mitt liv dom senaste dagarna...
men i morgon äre nya tag;)

höresföresten jag har piercat mig nog nu för den delen, så kommer inte se ut som han här nedanför:):Pimage6
#1 / / vickan:

hahah tur är väl att du inte kommer se ut som honom :D du har lagomt med piercingar nu tycker jag! Snygging!!