/ /

mer aktiv

Ja jag ska börja skriva som förut nu, typ 1000 inlägg om dagen ;) , nee men när man jobbar så mkt så hinner man knappt,. och i dag skiner solen så jag ska gå ut nu och skriva mer när dagen faööer :)
/ /

Mys kväll

Kom nyss från jobbet, och var tvungen att skynda mig jätte mkt för tompan hade ju gjort paj åt oss hehe :D första gången han är bra go :)
Ja och nycklarna mina då? vart är dom ? ja kastade säkert åkt med någon påse under studenten, så jäkla less dom är helt försvunna.. bil nyckeln hem nycklarna och jobb nycklarna :(
Aja nu säger tom att jag måste se på "whats happens in vegas" filmen och äta gott med han:D

hare bra alla
/ /

Lägenheten

Ja det har varit en tung dag idag, har stressat som bara den alltså.. vi får ju våran lägenhet om 2 veckor, men nu har jag hittat en större som jag får flytta in i om 2 veckor, och nu har jag hittat en som vill ta över min första lägenhet haha ni hänger inte med säkert ? , men det är så liten tid och så yrsligt så jag vet inte hur jag ska få till det med kontrakt och allt :/
Aja vi får se i morgon när jag ringer tjejen som har hand om lägenheterna...
Ja iallfall så har jag bara jobbat i dag, åkte senare hem och ja här har jag varit hela dagen.
Iallfall nästan hela dagen, varit hos farmor med och tjatat i hjäl henne med mina beskymmer.. :P
Ska ju jobba hela helgen så det vart inge festa för mig, men ioförsig så har jag haft mina fest dagar nu till studenten så:)
Har varit och shoppat med, har ingen kamera så det blir till att visa er i morgon, en jätte fin lång stickad grå tröja, och några trosor och ett halsband :) jätte fint, nu till lönen blir det mer..
Fick ju present kort på både ikea och GT så jag ska ta mig i kragen nu och handla lite inköp till både mig på kroppen och lägenheten.. Är så svårt med att alla färger ska passa, jag har ju mina soffor kvar som är en förskräcklig färg, det blir nog inga nya än på ett litet tag, så det blir en färgstark blandning, jag som gillar mörka färger :)
Just jag har hunnit med att tagit en rök med tompan utanför hans jobb :) han jobbar ju natten :(
Ne nu ska jag titta runt lite på blocket efter en hund;) ska nämligen skaffa en tror jag (A) Så fort jag flyttat iallfall :D

god natt alla