/ /

TÄVLING!!!!

image121

Ja nu ska jag lägga ut en Tävling på bloggen min
.

Priserna är alldeles egna priser, nämligen mina helt oanvända diesel jeans, ny pris var ca 1500kr vardera

Dom ena är svarta med slitningar, stora fickor och stuprör

Dom andra är mörkblå med as coola slitningar och stuprör


Båda jeansen är helt underbara, men jag har helt enkelt för mycket jeans!!

bättre att lotta ut dom än att kasta


För att vinna dom så ska ni länka denna tävling i eran blogg (i ett inlägg), samt skriva eran storlek och en motivering varför just ni ska vinna dom!

Storleken på byxorna talar jag inte om, det är en del av själva tävlingen.

Rätt storlek till mina jeans + en bra motivering

Vinnare presenteras om ca 1 vecka då även byxorna skickas

image122


En udda men rolig tävling.kom i håg att länka tävlingen!!!!!! så den räknas


ha en bra dag
#1 / / sannah:

Lämna då ditt förslag, och så får vi se om jag kan lotta ut en sån design(:

#2 / / Jennylee:

Kul initativ! :)

#3 / / Beda:

(Stl 38)
Beda har för få, vill ha dessa två!
Snälla skicka dem nu, jag är en fattig fru.
Passar de en tant, då blir det galant!

#4 / / Anonym:

ha en bra tisdag

svar:svaren ifrån frågestunden kommer upp ikväll i bloggen :)

#5 / / alexandra:

änder idag då?

#6 / / Rosanna:

Kan det vara att jeansen är i storlek 27 - 29 kanske? Och varför jag borde vinna dem är för att jag precis rensat garderoben och slängt ut alla gamla jeans som ändå bara legat där, använder bara 2-3 st olika jeans, så en förnying skulle passa finfint! Dessutom måste jag hitta ett par fina jeans för att kunna skaka på rumpan i sommar i förhoppningarna om att en ny kärlek vill ha mig som levt singel i för många månader nu :)

#7 / / Tilda:

jag har storlek 27-28 och skulle vilja ha jeansen för att.. jag har bara ett par jeans som de e hål i :(
dålig motivering men de e iaf sant..

#8 / / rafia:

ha en bra tisdag

#9 / / alexandra:

jag vinner alrig tävlingar ändå :P

#10 / / Emma:

Är de i storlek 25/26-30/32 skulle jag bli överlycklig :D

#11 / / J:

fin blogg!
kolla gärn ain på min blogg :)
Kram

#12 / / aila:

storlek 27-28, efter mycket slit hit och dit med både föräldrar och pengar, så blev inte mycket pengar över. inte till ett par jeans som passade. därför ser jag detta erbjudande som något bra, för både min ekonomi och garderob (a)

#13 / / Emma:

Jag glömde att motivera! Efter ett snart fyra år långt förhållande (jag är 17 år) behövs det ett par snygga jeans för att visa upp sig för sin älskade. Kroppen är inte densamma som för fyra år sedan, men min själ och insida är densamma. Tycker jag förtjänar jeansen som jag hoppas är i storlek 25/26-30/32 med tanke på att jag kämpar varje dag för att vi ska ha det så bra som möjligt i vårat förhållande. Länkar gör jag nu! Tihi. Kram

#14 / / angelica:

storlek 27/28 kanske=)
jag har alderles för lite jeans , skulle verkligen behöva ett par som jag kan anavända
nu till sommmarn ;D Just nu har jag två stycken som jag använder, ävan fast dom är litelite för små ;p
aja, jag skulle helt enkelt behöva dom och vill jättegärna ha dom ;D;D
jag ska länka nu, kraam=)

#15 / / angelica:

svar: okej brabra =)
är det nån som har sagt rätt storlek än då ? :P

#16 / / Anonym:

hihi, :) okej, då hoppas jag att jag ligger bar till:)
jag såg föresten att du var frånsundsvall;D
det är jag med =D

#17 / / angelica:

hihi, :) okej, då hoppas jag att jag ligger bar till:)
jag såg föresten att du var frånsundsvall;D
det är jag med =D

#18 / / angelica:

jag bor mittimellan matfors och sundsvall=) durå ? :)

#19 / / angelica:

okejokej ;D
hihh

#20 / / Cassandra:

jag vill vara med och tävla :) Har storlek 24 eller 25, och just därför vill jag vinne jeans som sitter bra eftersom jag alltid har så svårt att hitta snygga jeans och går runt i några som sitter säckigt. Det finns för få små storlekar på jeans som är snygga tycker jag!

#21 / / Mika:

Hej Sanna, nu har jag länkat till din sida o nämt din tävling!
Du, jag har 27 el 28 i storlek, tror jag. Min motivering är att jag är FATTIG och det är faktiskt ganska sund om mig :) Jag har råkat "växa ur" mina jeans, så har inte mkt att välja mellan och med tanke på min inkomst (noll) och mina utgifter (för mkt) så kommer jag, kanske, ha råd att köpa ett par egna byxor i slutet av sommaren! Så snäll, Hjälp en fattig Ölänning =)

Ha det bra, rolig blogg förresten!

#22 / / Elinor:

Jadu alla har ju säkert bättre motiveringar. Det enda jag kan säga är att det inte vore något annat än toppen, det jag behöver, det jag verkligen velat ha. Har önskat mig disel jeans länge nu men har helt enkelt inte råd. Ha en bra kväll :)

#23 / / Lily [ L i n d a . B l o m ]:

http://lindaslya.blogg.se/2008/may/lily-tavlar.html#comment

Storlek: 27 alt. 28

Motivering: Som den sanna tights, leggins samt strumbyx tjej jag blivit de senaste 2-3 åren behöver jag väl knappast säga att min jeansgarderob behöver uppdateras - ordentligt. Vad vore väl bättre än ett/två par jeans från diesel - gratis dessutom? Personligen älskar och har jag alltid älskar diesels jeansmodeller. Nu kan jag inte göra mer än att hålla tummarna, för denna tävling vill jag verkligen vinna! Dessutom har jag haft sådant jäkla oflyt med vinster som inte dykt upp o.s.v. när jag väl vunnit någonting!

#24 / / Lucia:

Motivering: Jeans är passion och därför något som bär bäras på en tjej som älskar jeans. Speciellt disel som gör så fina modeller som är i min smak. Jag växte precis ut mina favorit disel och gav dem till min syster så varför inte försöka tävla om ett par nya!

Storlek: 27 - 28

#25 / / Madde:

st 30 ?(in my dreams)

#26 / / ida:

jag har storlek 27 typ.
allt jag kan säga att att jag skulle gärna vilja vinna de, men sen får vi se hur det går för alla är de lika värda. :) kram

#27 / / Bloggtävlingar:

Hej!
Sugen på att tävla? Vet du om en tävling? Eller du kanske anordnar en tävling? Kika in hos oss, släng in en kommentar och vi för ryktet vidare! Tipsa även dina vänner om oss på Bloggtävlingar!

(Den här tävlingen är redan publicerad, men tipsa oss gärna om du lägger ut fler!)

#28 / / Tuva:

Åh! Jag har verkligen bara ett par jeans, och de förfaller mer och mer för varje tvätt. Min studentekonomi har helt enkelt inte tilllåtit mig att köpa ett par nya, och nu är det sommar och så mycket som ska inhandlas, skor, solglasögon, kjolar...

Sammanfattningsvis så behöver jag helt enkelt ett par nya jeans, det vore skönt att kunna variera sig för en gångs skull, jag som älskar jeans det känns verkligen bittert att inte ha råd med fler.Storleken varierar beroende på jeansmodell, i det par jag äger just nu har jag 27 men 28 är nog den jag brukar ha annars. Längd vetti tusan, men det kan jag alltid sy uppSuck, hopppas verkligen jag vinner de här :)

http://misshoneypie.blogspot.com/2008/05/tvling-igen.html

#29 / / Jenny:

jag vill vinna för att jag letar efter ett par nya jeans. tyckte jeansen du beskrev lät riktigt snygga, så skulle bli über glad om jag vann ;)

vilken storlek jag har beror ju lite på vilket märke jeansen är från. har allt från 27-29. men jag vet inte hur diesel jeans är i storleken, äger inte nått par. men skulle gärna vilja göra det ;)

#30 / / Jenny:

glömde skicka med länken. här har de den:

jeans.html" rel="nofollow">http://zipzo.blogg.se/1211379461jeans.html

#31 / / J:

Storlek 25. Jag ska vinna för jag letar fortfarande efter de perfekta jeansen, och kanske kanske kan dessa vara det?

#32 / / Sofie A:

He he gissar på min egen storlek :-) 25/26-30 max 32. Har korta små ben. Har aldrig haft ett par Diesel så det skulle va kul att känna de mot kroppen.http://tavlingsdax.blogg.se/2008/may/vinn-jeans-hos-sanna.html

#33 / / Frida:

Vet inte hur strl på dieseljeans är, då jag inte har några. Men ~28 i midjan och ~32 på längdenhttp://misswhite.blogg.se/tavlingar/2008/may/jeans.htmlVill vinna eftersom jag slängde ut vå par jeans för ett par veckor sen för att de var för små :( Så nu har jag inte så många kvar. :/

#34 / / ida:

jeans.html" rel="nofollow">http://levandeljus.blogg.se/1211432583jeans.htmlmina storlekar elite olika, men ungefär storlek 34 brukar vara bra =)

#35 / / En Mölnbobos Liv:

http://www.annakarlsson.se/blogg/tavlingar/Där hittar du länk till din tävling, scrolla ner så hittar du länken.Motivering finns där också! Men jag kan skriva här också. Jag vill vinna jeans i stl 28/32 för att ge till min väninna som behöver jeans.info@annakarlsson.se

#36 / / Fanny:

Jag gissar på storlek 28 :) Och jag skulle vilja vinna dom för att jag är i stort behov av jeans.Och även för att när jag var på besök hos en "kompis" som bor långt borta så glömde jag mina ÄLSKADE diesel jeans där när jag åkte hem, och vi är ovänner och pratar inte mer, så jag vägrar sätta min fot där igen. SKulle sitta fint med ett par nya älsklings jeans :) för dom var verkligen mina favoriter!

#37 / / Fanny:

jag länkar imorgon bitti, :) Dator hakar upp sig här, men skickar länken imorrn istället, när jag bytt dator :D orkar inte göra det såhär sent :) kram!

#38 / / Mari:

Jag är med! Motivering + storlek finns på länken

bemine.html" rel="nofollow">http://guling.blogg.se/1211827252bemine.html

#39 / / Zkrivaren:

Ett kanonfint iniativ du har tagit. Flera borde ta efter istället för att bara kasta. Heder åt dig, och en länk du strax har hos mig, och det utan krav på jeans eller annat.

Ha en fin dag!

#40 / / LIFE BY Marielle:

runt str 27 kanske? :) jag är definitivt med eftersom jag inte har köpt ett par jeans sen januari i år, och alla börjar bli jätteslitna. dessutom så vill jag inte slösa 5-600 på ett par nya eftersom jag verkligen inte har råd (får inte månadspeng).

http://mariellem.blogg.se/2008/february/en-som-kampar-for-att-vinna-nagot.html#41 / / Elin:

Jag är med:)jag tror att det är storlek W 28, L 32(alltså 32 i benen:))Jag vill vinna dom blåa jeansen med stuprör för att det är nämligen så här att mina favorit jeans har gått sönder.. då menar jag verkligen..gått sönder.. dom var väldigt dyra och nu är det två jävligt stora hål på knäka.. ser typ ut som om knäna ska hoppa ut.. och så har dom spruckit på baksidan på båda benen ända upp i grenen så att om jag böjer mig fram eller går upp för trapporna så ser man hela härligheten..:/ men dom äår mina favoritjeans så jag vägrar att sluta använda dom..

så det skulle vara så himla tacksamt om jag lyckades vinna detta:)http://elinj.devote.se/blogs/334798/taevling.htm

#42 / / linneabtw:

Storlek 27/34 jag har,

Snälla låt mig slippa gå med rumpan bar!

Jeans med ena benet sliten,

Jag är stenhårt biten.

Mera jeans borde jag ha,

Ett par av dina sitter bra.här finns blogginlägget med länk, http://www.linneabtw.devote.se/blogs/334797/en-fredag-fyra-dagar-sen-.htm#WriteComment

#43 / / helene:

Vi alla vet hur svårt det är att hitta ett par jeans som faktiskt sitter bra, tar ett tag och många affärer för att hitta just dem!

Så med min jeansstorlek 27&28 beroende på brallorna, så hoppas jag nu på ett par nya jeans som förhoppningsvis kommer passa perfekt, och jag kommer skina lika starkt som solen med självförtroendet i topp med att veta att jag har snygga ben&rumpa! :)har länkat tävlingen i bloggen!

#44 / / felicia:

strl 25

Jag ska ha jeansen för jag tror dom är snygga och har inga jeans kvar!

grymt kul om man vann iallfall =)

#45 / / Mikaela:

Jag skulle uppskatta jeansen för jag skulle vilja ge dem till min mamma för hon har gått ner i vikt under en tid nu så det betyder att alla hennes kläder är för stora. Eftersom det varit mycket presenter, kläder till mig och min syster har pengarna inte riktigt räckt till. Därför skulle ett eller två par jeans sitta fint :) Skulle bli en fin överrraskning för henne! Tror hon drar storlek 27-29 beror på men troligen runt 28 kanske men det varierar mycket.

#46 / / Linn:

Hur mycket jag än gillar diesel jeansen, skulle jag vilja ge dem till min fina vän om jag vann. Hon går igenom en svår period just nu. Hennes föräldrar är skiljda sedan hon var ungefär 6 år. De hade problem redan då, och det hände att hennes pappa gjorde riktigt elaka saker. Trots det så har de förlåtit och hon har bott varannan vecka hos mamma och pappa. Ända fram tills nu. För nu har det hänt igen, flera gånger. Och jag tycker hon är riktigt stark som vågar säga ifrån och stå upp för sig själv! Jag vet att ett par jeans inte gör saken bra, men jag tycker att hon verkligen förtjänar dem, för om jag vann skulle jag vilja ge henne dem som en symbol för hur mycket jag bryr mig.

#47 / / Linn:

Hur mycket jag än gillar diesel jeansen, skulle jag vilja ge dem till min fina vän om jag vann. Hon går igenom en svår period just nu. Hennes föräldrar är skiljda sedan hon var ungefär 6 år. De hade problem redan då, och det hände att hennes pappa gjorde riktigt elaka saker. Trots det så har de förlåtit och hon har bott varannan vecka hos mamma och pappa. Ända fram tills nu. För nu har det hänt igen, flera gånger. Och jag tycker hon är riktigt stark som vågar säga ifrån och stå upp för sig själv! Jag vet att ett par jeans inte gör saken bra, men jag tycker att hon verkligen förtjänar dem, för om jag vann skulle jag vilja ge henne dem som en symbol för hur mycket jag bryr mig.Glömde skriva storleken i den förra kommentaren, men jag vet att hon kan ha allt mellan 27 och 29.

#48 / / Helen:

Jag tycker det här var en jättekul tävling.....jeans är ett superbra pris.

Hoppas att dom är i min strl :-)

Jag har strl 30

#49 / / johanna :-):

STRL 36

ja är en ensamstående mamma som gått ner sina pluskilo:-) har dessutom inte råd att köpa nya jeans köper kläder till min älskade dotter ist!!! hoppas på att vinna dem så man kan vara lite fiiin :P

#50 / / angelica:

när utser dun vinnare? eller har du gjort det? ;p

#51 / / En Mölnbobos Liv:

Har jag missat vinnaren??