/ Min Vardag /

Dålig dag!

Hejhej, viktoria här igen!

Precis som rubriken lyder så har sanna inte haft någon bra dag idag! Det började redan inatt av att hon fick sprängande huvudvärk som sedan har hållt i sig hela dagen. Jag och sannas mormor har fått suttit med en hand på hennes huvud hela dagen och hon har mått jätte illa. Nu har hon iallafall vaknat till efter att ha sovit i stort sätt hela dagen, fått i sig lite vätska och skrattat lite :) Usch det har varit en jätte jobbig dag, även för mig, för det är så hemskt att se hur hon lider. Jag önskar att man kunde trolla!

Ta hand om er där ute!


#1 / / Pelle:

Du är en sann kompis du Vicki, jag är stolt att ha dig som dotter, ta nu hand om Sanna inatt och få henne att skratta, så får vi alla hoppas på att huvudvärk och allt elände snart är borta, så den sista behandlingen kan starta snart!

Tusen kramar från oss

#2 / / Linda:

Hej!Va söta ni är, det känns verkligen bra att veta att Sanna har en sådan fin vän som dig. Jag önskar att jag och Sanna hade lika fin relation.

Vill bara få komma upp och krama henne, men det är så långt ifrån.Sanna KÄMPA på, jag älskar dig och tänker på dig varje dag.PUSS

#3 / / tessan:

lilla gumman :( Jag tänker på dig!

kram!!