/ Min Vardag /

Idiot kommentarerSVAR: Har jag någonsin sagt att jag har det värst av alla? 
          Tror du att jag tex kämpar för en cancerinsamling för min egen skull ? 
         NEJ pengarna ska gå till dom som är SJUKARE....
        
          Tycker du jag ska skriva: hej idag mår jag svin dåligt, MEN det finns ju andra som har det värre?
       Eller ljuga och säga att jag mår BRA, när jag ej gör det? för att andra
har det värre? 
Denna blogg är MIN blogg... MINA känslor tänker inte
sitta och försköna att jag mår bra när JAG inte gör det..  


          JAG SKRIVER OM MINA KÄNSLOR OCH OM MITT LIV.... PUNKT SLUT.. 

              Jag kämpar hårt för min insamling som ska SKÄNKAS TILL ANDRA CANCER SJUKA!!!
          En blogg är personlig, gillar man inte den, hoppa vidare till nästa..

          Jag står på MIG tar INGE SKIT.. gör så gott jag kan... :/
         
         ps. Blir bara så arg när folk antyder att man anklagar sig för att må dåligast av ALLA.
               När man egentligen bara skriver om sitt eget liv? mitt liv är som det är..
              


Lite bilder från nyss :)

TAPPAT min kära plopp i örat, och lite torra läppar, men det bjuder jag på ;)Tack mina trogna läsare som kan bete sig...
 Jag säger som jag sagt igen.. gillar man inte en blogg HOPPA vidare till nästa :)

#1 / / Lina:

Jag har små läst din blogg från och till och jag förstår inte vad människan menar. Vi är många som är sjuka och vi alla skriver av oss på olika sätt, jag tar det inte i bloggen dock utan gnäller på FB. Men att du skulle ha sagt att du har det värst av alla, vad fick hon det ifrån? Det har du ju inte sagt. Så människan har tydligen problem och svårt för att ta sin sjukdomshistoria på rätt sätt.

#2 / / Evve:

Hej Rox,, hoppas du haft det bra.. Det där inlägget är ju bara att strunta i! Vill tillägga att varför lägger man ens tid & kikar in i Bloggen isåfall? Måste ju ändå vara något som gör att man är här & läser? Saker & ting kan betyda inget medans för andra betyder det iallafall något, onödigt med spydiga kommentarer när man bara kan knappa sig vidare till något som passar en att läsa än att lägga sin tid på att vara spydig... Kram

#3 / / Anonym:

Du är en Kämpe! Personen som skrivit denna kommentar förstår inte varför du skriver. Kram! // emelie

#4 / / FARMOR:

Slösa inte din kraft o energi på människor som inte förstår bättre.Spara din energi o kraft till dig själv.Kram <3<3<3

#5 / / FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo:

veckan är nu igång kickad, i helgen väntar festligheter, hur planerar du det ? :D

#6 / / RockerAnna:

Vad är det för dumheter!?! Varför lämnar man sånna kommentarer?? Det är väl ingen tävling, var och en skriver om det som berör en själv..

Du har helt rätt, finns ingen anledning att ta sån skit, speciellt när den kommer från nån random person på nätet. Nej, du vet att du är bra skruttan! :) Det är du!

#7 / / My:

Bra skrivet :) Förstår inte heller vad mänskan menar med det eller vad denne vill få ut av sin kommentar.

#8 / / LouiseLouise:

omg vilken snygg blogg! :D ... jag tittade just in här för första gången, får jag fråga - är du frisk nu? eller kämpar du fortfarande..? jag menar du ser ju fräsch ut på bilderna i alla fall ;) kram take care

#9 / / Katitzi:

Det är ju inte en tävling i vem som har det jävligast, det finns alltid nån som har det värre. Du har ditt och vi andra har vårt. Stå på dig och ta ingen skit! som min idol Grynet skulle ha sagt. Du är en stor inspiration för mig för att du alltid kommer upp på fötter igen när du haft det jobbigt. Trägen vinner! Kram

#10 / / lisa!:

fin blogg ! :D

#11 / / isabell:

haha man kan ju tyvärr bara skratta åt dessa människor. Natalie låter exakt som min läkare (numera föredetta läkare) "det finns dom som har det värre". De är bland det vidrigaste uttrycket man kan använda. Min läkare sa de efter han stuckit 4 sprutor i magen med bedövningsgrejer.

Vissa förstår inte hur andra mår, tänker bara på sig själva... Synd man måste klanka ner på andra för att må bättre själv. Roxanna du är så mycket bättre och starkare än alla de andra!

#12 / / A Kay:

Shit vad du är vacker. Du lyser.

#13 / / linn:

vilka jävla idioter det finns. det finns väl andra som har det värre än denne som skrev kommentaren också. om man ska vara sån...

#14 / / Annie:

Fina bilder:)Det är bara onödigt att skriva dumma kommentarer...som du skrev dom behöver ju inte läsa en blogg dom inte gillar.

#15 / / johannacooper:

även kommentaren, vafan? ;s

du måste ju fan skriva som du vill, och du har ju inte direkt skrytigt om att du mår dåligt ? har nt sett här i bloggen heller att du sagt att du har de värst?men de är bra roxanna, stå för vad du skriver,tycker & dina åsikter ! :)kram

#16 / / Hanna:

du gnäller väldigt lite för o va så sjuk som du är. Kan säga att skulle ja få cancer så skulle ja gå in här o läsa för det skulle ge mej hopp om o överleva.

#17 / / veronica:

fan vad irriterad jag blir. personen som lagt kommentaren behöver INTE läsa din blogg om den inte passar. det är väl fan ingen som antyder att roxanna tycker SYND om sej själv! och skulle hon tycka det så FÅR hon göra det för det är HENNES liv och HENNES blogg.i sverige får man inte vara för glad, nej då tycker folk att man är dum i huvet. och klagar man lite så tycker folk OCKSÅ att man är dum i huvet. snälla kom igen och låt alla få vara ifred. haha, märks det att jag är irriterad? skulle kunna skriva en hel novell.jag hejjar på dig roxie ;o) kramis

#18 / / beccis:

gud vilken jobbig människa som skickar en sån kommentar..

#19 / / Anonym:

konstigt att du verka ta åt dig så mycket av en kommentar... undra varför?

#20 / / Sara:

Det denna person inte förstår är att man inte kan jämföra lidande! Man mår olika dåligt av olika säker. Jag tycker att du är en jättestark person och du berättar om ditt liv och dina känslor, du är inte ute efter att vi ska tro att du Har det värst. Jag gillar din blogg!

#21 / / Karolina:

Fan vilka idioter det finns! Det är ju klart man får må dåligt, det måste man ju göra, annars kan man ju inte heller må bra! Du är hur bra som helst i alla fall! Hoppas du vet det :) KRAM!

#22 / / magda:

Det finns alltid idioter men det du gör är skit bra! Det kan alltid pigga upp någon att se framåt när man har det jobbigt.Och att skaffa hund, gör det när tiden passar :) Så otroligt härligt med små liv, de förgyller nästan alltid ens vardag och finns alltid där för en :)

#23 / / EVELINA N.:

Jäävlar vad snygg du är :D

#24 / / Hanna:

den kommentaren va verkligen så otroligt onödig! tycker inte du gnäller speciellt mkt me tanke på va du går igenom. Den sjukdomen är inte lätt o handskas me så klart man har sina upp o ner gångar? säger som den IDIOT kommentar!

Tycker din blogg är riktigt bra o läsa, hade ja fått cancer hade ja läst här varje dag. Tycker du ger hopp åt de som kämpar för livet :)

Fortsätt så!

#25 / / Bintan:

Bra svarat!Jag tycker att din blogg är den bästa! Och självklart ska ju du skriva det DU känner för att skriva.Kram Bintan

#26 / / Veronica:

Hej! Hittade din blogg idag. Verkligen en inspirerande blogg. Jätte bra! Man kan aldrig jämföra ens smärta och sjukdom med ngn annan. Har själv reumatism och det är skönt att få skriva av sig ibland, så strunta i sådana kommentarer för du är verkligen inspirerande!

#27 / / Turioturen:

Fy fan vilken korkad kommentar rent ut sagt. Folk borde fan ha körkort på att få skriva kommentarer.. ;D