/ Min Vardag /

svårt..

Nu är det katastrof.. min smärta har gjort att jag fått dumma tankar igen..
Jag sätter mig direkt vid datorn.. vill skriva av mig....
Just nu orkar jag inte längre..
ena sekunden glad andra ledsen...
jag vill vara normal, som 90% av världens befolkning är.. :( :( :(
 vill hem :(
Hem till tryggheten

Jag bara grinar o grinar... detta blir mitt sista inlägg för ikväll..Svarar på alla frågor och ta "veckans gästbloggare" då med.. i morgon..Ärlighetens bilder.
Sådan bloggare är jag..
Ta kort på allt..
detta är min
DAGBOK skriver för att må bättre...


Dettta har gått för långt... 
Tänker på cancer hela tiden :( :(


Och ni som har kommentarer om att man inte skriver sånt här,
gå vidare till nästa blogg.
Det här är min RÄDDNING, min DAGBOK min blogg...


i MORGON DÅ JÄVLAR SKA JAG VARA PÅ BENEN!!!!!
VA STARK ROXANNA VA STARK...
#1 / / Jennifer:

Du verkar som en superfin tjej. Hoppas verkligen att allt ordnar sig fast det kanske ser mörk ut nu:(

Snart blir det bättre!

#2 / / Anna J:

Tänker på dig! Kämpa på!!! Klart du ska få skriva av dig i DIN egen blogg...önskar ibland jag själv hade en. Kram till dig!

#3 / / Ullis:

Var rädd om dig! Kramar!

#4 / / Evelina:

Du klarar detta <3

#5 / / Paula:

Heej fina du!! Du är inte ensam ska du veta men när man mår så dåligt så känns det som om man lever ensam i en mörk bubbla. Jag har varit där och jag har tagit mig upp. Inte av samma anledningar, av helt andra, men jag kan föreställa mig lite hur du har det. Har inte haft cancer men har varit med om så mkt annat som förstört mig. Jag önskar verkligen att du ska få må bättre igen, som sagt..har skrivit förut. Jag skickar styrka och kraft i massor och hoppas att du fixar detta, du är starkare än du tror!! Kramar. Maila om du vill snacka :)

#6 / / VADFANSKAJAGHETA - Uppsalas största blogg:

sv: hihi det är bara gå och sola :)

#7 / / Lisa:

Sanna Sanna,du får inte dö, då dör jag ju med..

Tänker på dig hela dagarna, du är en så stark inom dig, vill vill så mycket!!

Tycker du är enormt modig att blogga om din tid efter cancern, låt inget annat knäcka dig!Massa kramar Lisa

#8 / / hanna ♥:

säg inte bra grejer om bilderna till mig, säg till henne! :)

#9 / / julia:

Finns verkligen! Kramar på dig!Frågestund på min blogg, ställ gärna en eller flera frågor! Och givetvis svarar jag på dom! Kram :)

#10 / / Elvira:

:( Va stark! <3

#11 / / Anonym:

Du har den ärligaste bloggen jag någonsin stött på! Det är väldigt ovanligt eftersom vi bor i Sverige. För i Sverige ska man tystas och sättas på plats om man tar för mycket plats som du med all säkerhet vet. Det är nog det värsta som finns för det är det som gör att människor blir sjuka och tappar all sin tro på sig själva. Så jag tackar dig för att du är 110% ärlig och står för det för det är sådana som du som får Sverige att bli till ett lite bättre land. Frihet och kärlek till dig! Kram!

#12 / / Emma:

Hej!

Jag har följt din blogg ett tag nu och jag kan inte annat än förstummas över hur stark du är. Jag har också varit med om saker, väldigt mycket faktiskt. Jag vet hur det är när tankarna jävlas hela tiden, fast man egentligen inte vill det. Suger, jag vet!Gumman, det blir bättre, stay strong!

Jag älskar att du använder bloggen som en dagbok. Att skriva dagbok under sådana här tider är viktigt, jävligt viktigt. Hjälper som fan. Så håll ut ♥

#13 / / Johanna:

Kämpa på. This too shall pass. Kram

#14 / / http://youtube.com/chocaz:

Snälla, tänkt inte på normalitet - Roxanna är en originell tjej!!:D I try to live by that.Jag vet, jag är en främling, men jag känner starkt för dig och din kamp. Du kommer att hitta ett sätt att hantera dina känslor som får dig att tänka på självmord. Du är värd att leva, och njuta av ALLT! Nedvärdera inte dig själv, du är inte bara stark--du är helt otrolig! Nu får jag inte heller gråta mer, blev lite ledsen med dig när jag såg bilderna:( Du har redan hittat ett medel att hantera dina känslor som sagt, bloggen! Keep it up!TAKE CARE!!<3<3

#15 / / Elin:

var stark, roxanna! du klarar det här, tänker på dig! <3

#16 / / Ellen:

Fina Roxanna! jag vet att du kommer att klara det här.. du är en stark tjej! här får du en blogg-kram av mig! <3 <3

hoppas att du mår bättre snart!

#17 / / emmi:

sov gott! kram

#18 / / Evve:

Hej Rox,, var stark & tänk på dig själv nu bara.. Hoppas imorgon är en bättre dag.. Bamse & styrke kramar Evve

#19 / / Jenny:

Kämpa på! <3

#20 / / hanna ♥:

du klarar det!

#21 / / Pernilla:

Hejsan Roxanna.

Tack för din fina kommentar...

Bloev rörd när jag titta in på din blogg, och samtidigt fick jag en enorm beundran av dig.

Att du skriver sånt så öppet, du är ju så fin.

Men dö är sista utvägen, och den vill du inte ta, den får du inte ta för mig.

En människa som du, msåte finnas, en människa som du kan hjälpa andra med din blogg.

Kämpa på, ge inte upp, det blir bättre.

Sänder massa kärlek, kramar, energy, och en massa pepp till dig.

Forstät blogga, för du gör det bra.

Pussar Pernilla

#22 / / josefine:

sv; :)

#23 / / Victoria:

Kämpa på sanna, skänker en stor famn med styrke kramar!

#24 / / Angen:

blir ledsen av att läsa hur du mår...ingen förtjänar att må som du.

detta låter kanske klychigt..men jag lovar att det blir bättre med tiden!

jag mådde riktigt dåligt ett tag efter att min mormor och min käravän gått bort inom lopper av 3 månader samma år...+ ett missfall..jag var nere i skiten kan jag lova, satt hemma och kunde knappt andas..när min sambo gått utanför dörren brast de för mig.. jag ringde en kompis som kom så vi åkte in på akut psyk så jag skulle få prata med någon..och gissa om de va bra!? men hur dåligt jag än mådde så tänkte jag aldrig att ta livet av mig...så det är svårt att sätta sig i din situation..men det bästa är att prata..och vara ärlig..nu gör ju du det via din blogg..och det är otroligt starkt av dig..du har ju kommit till den punkt där di insett att du behöver ha hjälp för att ta dig ur den situation du är i..och har du gjort de min vän..då har du kommit en bra bit på vägen.

Du är så otroligt vacker!

Du har styrkan att klara detta..tänk såhär: du klarade dig ur cancern..den tog inte ditt liv...så varför ska nu du ha dom tankarna på att avsluta det??

hade det varit meningen hade cancern fixat det..men de gjorde den inte...

det finns en mening med allt!

GE ALDRIG UPP..lova mig det!Kämpa på gumman, du kommer bli starkare än någonsin!

#25 / / Veronica:

Du får skriva vad du vill. Vad du vill för att du ska kunna lätta ditt hjärta. Jag skriver ett inlägg om din cancer insamling imorgon vännen! :)

#26 / / eva:

Skriv, skriv, skriv......

Du berör och vi läsare försöker peppa dig så gott det går..... Så..... pep, pep, pep......

Detta fixar du!!!!!

Vet du när du kan börja jobba igen?

Ha det allra, allra bäst!

/eva

#27 / / SOFIA:

Jag vet att jag kan inte göra något annat är att ge dig ett stöd genom en kommentar. Lite jobbigt att tänka att man inte kan ge en kram till en person som behöver det! Just nu ger jag dig en kram och säger att det kommer bli bra! Kämpa du kan övervinna Allt!Har själv suttit i samma sits men inte lika som dig. Hade en stor tumör i magen som tur va så va den godartad. Åtta år och en tjej som inte visste hur hennes framtid skulle bli. Många svåra operationer många veckor instängd på sjukhuset och många jobbiga dagar. Nu står jag här och är överlycklig att jag ens lever. Hade många dagar jag inte längre ville leva. Eller skulle jag ens överleva? Kämpat nu i åtta år och tänker ALDRIG ge upp. Lever med slang i magen och dropp om nätterna kämpar för det varje dag och kommer antagligen få göra det resten av mitt liv. Men som sagt jag tänker ALDRIG ge upp och inte heller ge upp hoppet! Inte du heller! Vackra människa du klarar det här! KISS AND HUGS!

#28 / / Gabbies:

Försök att vara stark. Tänk på stunder och personer som gör dig glad.. Jag vet att det är svårt men ibland kan det hjälpa lite.. kramar

#29 / / eva:

Skriv, skriv, skriv!!!!!!

Du berör och förhoppningsvis kan vi andra peppa dig en smula! Så, pep, pep, pep och ha det allra, allra bäst!

Kram

/eva

#30 / / Emeli:

Wow! Vilken otroligt fin och ärlig blogg du har!

Jag beundrar dig något alldeles enormt för hur mycket du orkar! Du är en fantastisk förebild och självklart har jag länkat till din insamling på min blogg!

Krya på dig och kom ihåg att vi är många som tänker på dig!

Kram!

#31 / / Angelica:

Klart du ska skriva och lägga upp bilder som du vill! Det är din blogg och ingen annans! Känner du för att skriva av dig och snacka med någon, så är det bara att slänga iväg ett mail!Hoppas på att du mår bättre imorgon! Kram!

#32 / / Minna:

Du fina modiga tjej...ge inte upp...du är modig,vacker tjej...och livet kommer garanterad blir bättre tro mig..jag vet...massor med kramar Minna

#33 / / vickan:

Du är en stark kvinna.

Hoppas att dina "dumma" tankar försvinner (har själv varit i samma sits som du).Jag tror på dig att du övervinner dessa tankar och blir 100% återställd.

Stor kram

#34 / / My:

Om jag får säga min tanke om dig så måste jag säga att jag har är imponerad och inspirerad av dig och din styrka.

För du har sett ut att haft de svårt mycket i livet vad jag har uppfattat, men du har aldrig gett upp och aldrig blivit bitter som jag vet och det tycker jag är sjukt härligt! Kämpa på, du är bäst :D Kram

#35 / / Erika:

Kämpa på roxanna! du klarar det ♥

#36 / / Amanda Asker:

För det första måste jag få säga att du är en otroligt fin tjej och du har en riktigt snygg blogg! För det andra. Jag hatar folk som hackar på folk som mår dåligt. Jag vet också hur det är. Alla vet hur det är. Och du ska veta att de som hackar på dig är för rädda för att erkänna att de faktiskt också kan må dåligt. Jag tycker du verkar vara en otroligt go tjej som bara hamnat på fel väg! Du har en god anledning till att må dåligt, det vore konstigt om du inte gjorde det. Kämpa på, du är stark och hoppas du mår bättre snart.

#37 / / CJ:

Hoppas att allt känns bättre idag. Du är så fin!

#38 / / Lilla jag:

Du är en fantastisk människa. Glöm inte det.

#39 / / Helena:

Hej Sanna,Jag hittade in till din blogg idag och har inte läst så mycket ännu men jag förstår att du mår dåligt. Snälla, ta hand om dig. Jag har själv en tumör i skallbasen och livet blir väldigt hårt när man får höra om sådana saker. Det här med att ta saker för givet är inte alls så självklart längre och själen kan värka mer än man kan ana. Det finns dock något efter krisen. Det blir bättre, jag lovar. För mig har det gått 10 år nu sedan operation och risker finns kvar. Risker som jag får leva med men idag har jag livet. Mitt liv finns till mitt förfogande och ditt kommer att bli detsamma. Du kommer att le och skratta igen och molnet över ditt huvud kommer att lätta så småningom. Jag lovar.Kram på dig och kämpa på! Du fixar det här.

#40 / / Jackie:

det är bra att du vågar vara så närvarande i dina känslor - du är skitstark!

och jag tror att du en dag kommer hitta ett sätt att hantera allt det svarta. låt det bara ta lite tid.jag tror på dig roxanna! <3

#41 / / alice lindow ♥:

usch så hemskt, var stark!!

fyfasen vad du är vacker.♥

#42 / / Malin:

Hej! har precis hittat till din blogg och vill bara att du ska veta att du är stark, jätte stark som orkar skriva om hur du mår och vara så öppen och ärlig som du är! Det är bra att ha någonstans att skriva av sig, någonstans där man även kan finna stöd. Ville bara att du skulle veta att ingen ute i världen är "normal". Jag har nyligen haft praktik inom socialpsykiatrin och där hade jag en handledare som jag tyckte var himla klok, hon sa alltid att ingen är "normal", vi är alla normal störda. Vet inte vad andra tycker om det uttrycket men jag gillade det för det är ju verkligen så, ingen är den andra lik, vi är alla unika och vackra som vi är!Många kramar till dig! Du är vacker i alla lägen!

#43 / / Anonym:

du klarar det! efter regn kommer solsken.

#44 / / Sara:

Du är jätte vacker inget cancern kan hindra ifrån dig, bli modell!

#45 / / Malin:

Jag måste bara säga att jag är sjukt imponerad av dig. Då står upp och kämpar vidare trots att du har varit igenom mycket. Att du vågar dela med dig av det här är riktigt modigt. Bloggen är underbar och den behövs, fler i din situation behöver läsa och andra människor, som jag, får får ögonen öppnade och kan ge en hjälpande hand. Jag tänker fortsätta följa din blogg. Fortsätt kämpa vidare, du är snart där.

Kram!