/ Min Vardag /

Livet....

Ni är väl underbara?. trots min usla uppdatering så går ni in och läser..
STOR KRAM TILL ER <3 <3 <3 <3

Har haft fullt upp den senaste tiden.. Flyttning och jobb..
Och kämpa allmänt för att inte bryta ihop igen..
Det har varit en kämpig tid helt enkelt...

Men nu verkar det mesta ordna upp sig...
Jag bodde som sagt med Tobias i "skogen" i somras.. Fick även ta bort mitt sommar
schema då jag kände att mitt psyke ej orkade..
Emellan där då han jobbade bodde jag i ett rum hos pappa..
MEN efter mycket om och moment så tog jag tag i det hela och skaffade
mig en lägenhet..
Så nu är jag här, i min lilla etta..

Lite orolig bara över att jag fått tillbaka lite panik känslor igen..
Men kanske det bero på att jag för FÖRSTA gången bor själv?..
Allt ordnar sig.. som man brukar säga..
jag tror att man blir starkare av att stå på egna ben..
Jag har ju som sagt varit beroende av pojkvän,vänner och familj under
en lååång period.. 
Så blir det när man varit sjuk.. men nu är det nya tag :)

mobilbilder dålig kvalite

 Nu ska jag vila vidare.. har feber, urinvägsinfektion och fruktansvärt ont i halsen
jobbigt att förlora så mkt timmar på jobb bara.. men ska ju trots allt
klara sig själv med ekonomin och allt..
Men bara jag ätit klart denna antibiotika kur så ska nog detta ordna sig :)#1 / / evve:

Hej

Välkommen tillbaka! Många kramar

#2 / / Sille-Riin:

allt bra ? :)Kramar, Silluuu.blogg.se!

#3 / / Twinsen:

=)

#4 / / janelle:

Hej, superfin blogg!:)

Kolla gärna inn min!

#5 / / Andrea:

Skönt att höra att allt är bra! Mysiga bilder :)

#6 / / Anonym:

Åh herregud du anar inte vilken lättnad det är att se en uppdatering!! SKÖNT att du mår bra

#7 / / Angelica_per@hotmail.com:

Skönt att du mår bra och att det går bra för dig. Trist att du gått och blivit sjuk:(Panik känslorna är inte så roligt att dem e tillbaka, försök att inte vara rädd (vet att det e svårt) så du inte är rädd och ökar paniken av det.Ha det så bra och sköt om dig!Kram!

#8 / / Helene Taflin:

Härligt att höra ifrån dig. Lycka till med nya lyan! Kram

#9 / / Jinni:

Klart jag är kvar iaf Roxanna.. Vill ju se att du mår bra och peppa att du ska kämpa vidare.

Kram

#10 / / marina:

härlig blogg du har :)

#11 / / Haidi Jakobsson:

Hejdär! hoppas du har en riktigt skojjjig fredag! hihiTa gärna inte detta som reklam, vill bara säga att jag säljer just nu proffsiga bloggdesigner för 150kr, du bestämmer utseende själv! hihi kram!

#12 / / Ulrica:

Hej Roxanna!Jag ägnade hela kvällen igår till att lusläsa igenom hela din blogg. Först vill jag säga att du verkar vara en riktigt tuff tjej & en otrolig kämpe! =) Gillar att du säger vad du tycker & står för det. Jag är nämligen precis likadan, säger i min blogg precis som dig att passar det inte kan dom alltid leta efter krysset i högra hörnet om dom är smart nog att ens hitta dit! ;) Jag känner igen mig mycket i dig & känner starkt för dig! Jag har fibromyalgi vilket innebär ständig värk då jag är väldigt hårt ansatt av denna vidirga jäkla sjukdom! Jag har slitit ganska ont & tagit extremt mycket skit. Dessutom förlorade jag min älskade mamma för snart 2 år sedan i cancer. Även om jag inte kan "veta" hur du har det så tror jag att jag kan "förstå" dig. Jag gick igenom allt med min mamma från beskedet till slutet. Allt detta resulterade i att jag brakade ihop totalt, hamnade i en djup depression med ångest, panikattacker & totalt mörker. Jag har det fortfarande väldigt tungt men jag kämpar på. (du kan läsa en del i min blogg & mer kommer vill jag lova!)Jag blir rent utav förbannad när jag ser vilka kommentarer du har fått. Hur f-n kan andra gå på dig som dom gör!? Skit fullständigt i vad dom säger & kämpa vidare. Ingen är perfekt, alla har gjort sina misstag & framför allt, ingen vet vad någon annan går hem till. Så jag föreslår att samtliga som känner sig träffade tar & sopar rent framför sin egen dörr innan dom ger sig på dig & andra!! Jag har alltid sagt att folk som pratar skit är dom som har taskig självkänsla & måste hävda sig i form av att ge sig på andra. Det säger mer om dom än om dig.Jag skulle hemskt gärna vilja ha din adress då jag har något jag vill skicka till dig, hoppas att det är okej? =) Tyckter att det skulle vara superkul att hålla kontakten, så om du vill veta mer om mig kan du kika in i min blogg.Jag tycker att du är jättevacker & jag håller hårt på dig, att du SKA bli frisk!<3 Du skriver bra & jag kommer defenitivt att följa dig vidare. Är det okej om jag skriver lite om dig i min blogg & länkar till dig? Massor med styrkekramar från Ulrica!#13 / / Ulrica:

Hej igen!Vet inte om du gick min förra hälsning? Om du nu inte har det så vill jag bara säga att jag läst igenom allt i din blogg & känner starkt för dig.Jag har en liten sak jag vill skicka till dig så jag hoppas att du vill maila din adress till mig. Lämna en kommentar i bloggen så jag vet när jag ska hålla koll.Ha en bra dag, kramar Ulrica#14 / / A:

Kul att du är tillbaka Tjejen.

Att bo ensam är tufft men du kommer må såååå bra av det, du kommer växa och känna trygghet i dig själv och ditt hem. Man blir en betydligt tryggare mäniska när man vet att man kan själv och klarar sig själv. Att lära sig trivas med sig själv och klara sig själv gör att man blir mycket starkare och man växer jättemycket gumman.

Det kommer bli många tomma och jobbiga nätter iböand men av varje jobbig dag och natt man klarar sig så blir man så satans stark.

Att kunna leva ensam gör att man vågar leva mera....Det betyder dock inte att man inte sakanr sällskap ibland ;o)

Lycka till.

kram

#15 / / Sandra:

Hur gammal är du o hur gammal var du när du fick cancer??För min kusin som är 3 eller 4 år har det så jag undrar hur gammal var du??

#16 / / en annan sanna..:

Hej!Du verkar vara en stark inspirerande tjej.

Vill bara tipsa dej om:http://www.finest.se/userBlog/?uid=48410En annan ung tjej med leukemi.

Hon har det väldigt tufft nu..Vore kanon om du skulle vilja skriva några väl valda ord, och ge henne lite hopp i allt det jobbiga...Tror att positiva tankar har en läkande effekt, och att höra om någon komma tillbaka som du har gjort tror jag skulle inspirera..Tack på förhand!

#17 / / Anonym:

Nu är det väl dags att du rycker upp dig och uppdaterar din blogg annars är det väl risk att vi tröttnar på detta vi som stöttar dig kom igen ROXANNA