/ Min Vardag /

4 veckor kvar

Nu händer det mycket gott folk...
Kroppen börjar ta en lustig form, jag har nu döpt om mig till: BARBAMAMMA
Håret & huden fnasar sönder & min sömn är ett minne blott..
TOAN är min bästa vän :) han & jag dejtar ofta nuförtiden..
Jag insåg i dag att jag gjort av med en HEL förpackning papper på några dagar, haha..

Men SNART är han här, & gud så pirrigt det är..
Jag känner mig inte alls redo, inte för 5 öre..
Men gör man någonsin det? 
Redo eller ej, han kommer ändå komma snart ;)
nervositet, nervositetNu ska jag ta en promenad till Farmor & äta mat..
Jag tror det är behövligt då han i magen börjar bli OTÅLIG på sin
mamma som aldrig rör på sig längre...
Ibland får jag "vagga" magen för att han ska bli lite stimulerad..
Man märker att han blir lugn direkt, han är ju van att jag rörde på mig mycket i jobbet förut..

Och tack åter igen för era fina & stöttande kommentarer..
Har varit lite OFF dom senaste dagarna då jag haft mycket att göra & tänka på..
Ska acceptera & gå igenom allt vad ni skrivit senare.. <3

KRAM KRAM

#1 / / Sabine-Välbefinnaren:

Va spännande!! =) Kan tänka sig att man inte känner sig redo för 5 öre... men tror att man är redo första sekunden när bebisen väl är ute. =)Kram

#2 / / Cilla:

Har 32 dagar kvar tills jag är beräknad och jag känner mig inte heller riktigt redo, de har gått så jäkla snabbt nu dom sista veckorna ?!Fast ändå vill man ha dom små liven HÄR OCH NU!:) Och jag är precis som du, dejtar toan och sover absolut ingenting!

Håll ut :)

#3 / / Theresia:

Nej, man blir nog inte redo. Men kanske redo för vad den här dagen bjuder på. Dag för dag får vi leva livet och ta emot vad det ger oss. :)

#4 / / pia:

Hej! Bara 4 veckor kvar! Kul! Och du, det spelar ingen roll om man är 14 eller 44, när man ska ha sitt första barn, så är man lika oförberedd, okunnig. Faktiskt är det de som tror sig kunna klara allt perfekt är de som är riktigt illa ute - de kommer få en chock när de fattar att de inte fattar något, inte kan något och står handfallna... Bättre inse att man inte har någon erfarenhet och fråga, fråga, fråga... fråga alla i din närhet som har bebiserfarenhet. Och använd sunt förnuft. Du kommer så småningom fatta vad bebis vill. Och ta nattvaktshjälp nån natt varje vecka (om bebispappsen inte bor med dig, har inte riktigt fattat hur det är). En natts ostörd sömn per vecka kan vara skillnaden mellan lycklig mamms och hysterisk mamms - ALLA pajar psykiskt om man inte någonsin får sova gott en natt!

Lycka till med knyttet!

#5 / / Yohanna:

Så vackert ansikte du har, verkligen!!! Å du kommer bli redo, tunnelseende å så kör du bara, go go go! Du kommer klara det fantastiskt bra!!

Svar: Klart du ska byta BM, vi bytte till och med under förlossningen med dottern, en av dem som var under vår förlossning var HEEEEELT pantad ärligt talat!! Totalt opsykologisk!!!!!

#6 / / Linda - När 4 vill bli 5:

Wow, tänk att det är så kort tid kvar! Helt redo blir man nog aldrig, när det väl händer så är det ändå inte alls som man föreställt sig det :-)

#7 / / felicia - fotokobran:

ser inte det här himla somrigt ut? :D

http://fotokobran.se/2012/may/utkast-maj-21-2012.html#comment

#8 / / Sandra:

Vilka fina ögon du har:)

#9 / / Madeleine - Mamma - Foto - Oslo:

Nu ligger de uppe :D Kramis

#10 / / Sandra- med pojke i magen:

Jag ställer mej också den frågan. Varje dag. Kommer man någonsin bli redo`?

Fast just nu känner jag mej mer redoo än någonsin :)SV

Men de rä verkligen hemskt! Min bm är helt underbar! ja önskade att du också hade henne :D

#11 / / Yohanna:

Såhär var det.. vi hade suuuuperbra barnmorska som tog emot oss (när lillan skulle födas), och hon som tog över var också toppen.. men sen på eftermiddagen kom tredje skiftet (min förlossning var 18h) var HELT opsykologisk. Hon gick förbi mig, rakt fram till det värkstimulerande droppet och bara vred på ratten så det blev ett jäääävla ökat tryck på värkarna. Ingen förvarning, inget hej, ingen förklaring om vad hon skulle göra (men jag såg ju allt i periferin, och efftersom jag själv är sjuksköterska fick jag ju panik mitt i värkarna när jag bara såg hur smätan skulle ta över!! Vi hade såååå bra kontroll innan och samarbetade så bra!). Å så har hon mage å än en gång vara idiot och tycka till vad jag ska ha för smärtlindring och tycker min sambo mer eller mindre ska hålla käften och bara tittar på mig. Eh? VI är ett team, och det stod tydligt i förlossningsbrevet och det hade alla andra respekterat. Vi fick spel på henne - jag bara grät och tappade all kontroll. De fick byta ut henne, basta! Jag har skrivit upp hennes namn, å hon kommer inte komma innanför dörren om det skulle bli så igen på förlossningen i sommar!! Man har ALL rätt att byta personal som patient, glöm aldrig det!!

#12 / / Andrea:

Åh men gud så mysigt! Du är så vacker och du kommer bli en sån mysig mamma! :) Har du instagram?

#13 / / Lotta, klädtokig småbarnsmamma!:

Vad spännande, såå fina bilder! =)

#14 / / Malin larsson:

Om man är redo? Haha nneejj! Har två veckor kvar knappt å igår trodde jag vatten gick! Antigen var det de elle att kroppen svek å jag kissa ner mig! Pinsamt nog! Men då blev jag lite panikslagen! Haha så Manne nog aldrig redo ;) därför man inte vet nääär det kommer till att hända

#15 / / Marie W - mamma till Linus:

Svar: Va härligt att det gör det!! :) Har du slutat din behandling o så?Härligt att du kan få barn om ett litet litet tag!! :) Man kan aldrig vara förberedd när man ska få sitt första barn!! Men det är såå underbart!! Lycka till! :)Kram

#16 / / Alexandra:

Nu är det nära. Vad spännande! :) Jag fick ju Freja två veckor tidigare, så det blev ju en liten chock när vattnet gick där mitt i natten TVÅ veckor innan BF. Jag fattade ingenting! ;) Haha!

#17 / / thilde, bf 9:e maj:

ja guuud vad det går åt toapapper numera! haha, helt sjukt! :P

#18 / / Monia - mamma till Tuvalie:

Missa inte bloggvärldens fetaste goodiebagtävling hos mig! Sponsrade priser värda över FEMTON TUSEN kronor! Här hittar du den:http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

#19 / / anonym:

4 veckor går fort!

Lycka till :)

#20 / / Sophia:

Jag väntar mitt andra barn och känner mig inte redo alls!Drömde i natt att jag födde och kom hem till ett oförberett hem! Ingen vagn, ingen spjälsäng, INGA blöjor! Mardröm! Jag stod där ensam med två små och undrade hur jag skulle snickra ihop spjälsängen med en hand, för bebisen vågade jag inte lägga ifrån mig!

#21 / / kattisEriksson:

Åh jag hoppas att allt går bra för dig och att bebisen mår bra :) Jag själv har fått åka in två gånger för att han redan vill ut vilket inte är roligt. Har fått säng/vil order utav läkaren så jag hoppas att det defenitift är bättre för dig :)

#22 / / nikitaam:

Underbar stil du har.

Shoppat hos Go Attentions webshop nån gång? tror deras kläder skulle passa dig :)

Vill du ha mer tips kika gärna in hos mig :)